Onboarding & Talent Development


De juiste wapens voor de ‘War For Talent’

 

Het vinden van een geschikte kandidaat voor openstaande vacatures is voor veel bedrijven in de bouw en industrie een moeilijke klus.
Arkance Systems wil als gecertificieerd opleidingscentrum hulp bieden bij die zoektocht en biedt daarvoor enkele mogelijkheden aan

1. Een audit bij uw bedrijf om de noden voor nieuwe medewerkers te definiëren en op zoek gaan naar de juiste profielen (Onboarding)
2. Opleiden van nieuwe werknemers én personeel met meer anciënniteit (Talent Development)
3. Continuïteit en opleidingsplannen voorzien via een langetermijnplan (Partnership)

De juiste mensen op de juiste plaats

 

Op zoek naar nieuw talent? Hebt u dan wel de juiste wapens of middelen om de beste vis uit de vijver te halen?

Arkance Systems kan u hierbij helpen.

U krijgt als bedrijf een vaste contactpersoon toegewezen die uw aanspreekpunt is bij al uw aanwervingen, onboarding en talent development. Deze persoon bekijkt tijdens een korte audit samen met u welke producten en software het meest geschikt zijn voor uw bedrijf en begeleidt u tijdens heel uw aanwervingscampagne.

 

Vinden we een geschikte persoon?

 

  • U werft hem aan en neemt de interne opleiding zelf voor uw rekening.
  • U werft hem aan en Arkance Systems maakt hem/haar wegwijs in de juiste tools om zo snel en efficiënt mogelijk aan de slag te gaan bij uw onderneming. Dankzij onze expertise en grondige kennis van de software en producten, laat u hiermee niets aan het toeval over.

Uit een rondvraag van ingenieursvereniging ie-net bij 634 ingenieurs die in de voorbije drie jaar zijn afgestudeerd blijkt dat bij 36% van de respondenten de opleidingsmogelijkheden een belangrijke drijfveer zijn. Deze worden gevolgd door salaris (27 procent), nabijheid van het werk (25 procent) en naamsbekendheid (25 procent), met erboven bedrijfscultuur (40%) als essentiële motivatie.

Interesse in zo’n audit en onboarding?
Geef ons een seintje via ons Training Department.

 

Hoe ziet een gemiddelde opleidingsdag eruit bij Arkance Systems?

 
Wat als we de juiste mensen eens grondig bijscholen?

 

Eens we de juiste personen hebben gevonden via Onboarding kunnen we deze op een snelle en efficiënte manier opleiden, zodat hij/zij meteen aan de slag kan met de juiste tools. Ook werknemers met meer anciënniteit kunnen zich steeds laten bijscholen door Arkance Systems.

 

Maak kennis met ons Talent Development programma

 

U krijgt als bedrijf een vaste contactpersoon toegewezen die uw aanspreekpunt is bij uw Talent Development.
Deze persoon bekijkt samen met u welke producten en software het meest geschikt zijn voor uw bedrijf en stippelt met u de juiste opleidingen voor de juiste personen uit. Nadien realiseert en analyseert Arkance Systems samen met u de resultaten van dit programma.

Onze opleidingen zijn gericht op elk type gebruiker, of ze nu beginner zijn of van gevorderd niveau. Wij bieden algemene opleidingen aan die zich richten op de belangrijkste functies van de software-oplossing. Onze geavanceerde opleidingen gaan dieper in op deze basisfuncties en leren u om deze deskundiger en grondiger gebruiken. We combineren bovendien theorie met praktische oefeningen.

U kunt kiezen uit twee soorten Talent Development:

  • Klassikale opleidingen (openbaar)

In groep met leden van uw werkgever (intracompany) en/of samen met andere bedrijven (intercompany). Deze groepsopleidingen vinden plaats in de leslokalen van Arkance Systems (Lokeren of Aalst), maar kunnen eventueel privé in uw bedrijfsomgeving zelf doorgaan.

  • Opleidingen op maat (privé)

Wij passen onze opleidingen aan op uw persoonlijke noden en behoeften en stemmen het cursusmateriaal af op maat van uw bedrijfsactiviteiten.

Hoe ziet een gemiddelde opleidingsdag eruit bij Arkance Systems?

 

Talenten ontwikkelen als samenwerking op lange termijn

 

 

Arkance Systems heeft al enkele partners waarmee we al jarenlang samenwerken op vlak van aanwerving en opleiding.

Bekijk hieronder de getuigenis van één van onze referenties op dit vlak: SBE Engineering uit Sint-Niklaas.

 

Ook interesse om een partnership aan te gaan zoals SBE Engineering?

Geef ons een seintje via ons Training Department.

Offres d'emploi


  • Assistant(e) Ressources Humaines Arkance (H/F) – Périmètre France Poste basé à Voisins-le-Bretonneux (78)
  • Découvrez les offres d’emploi du groupe Rejoignez le groupe ARKANCE !